Home » blog » Narrowcasting systeem voor horeca 

Valentijn

Narrowcasting systeem voor horeca 

Het gebruik van narrowcasting brengt veel voordelen met zich mee voor jouw horecazaak. Door te kiezen voor narrowcasting zal je in staat zijn om altijd weer een specifieke boodschap over de brengen op jouw persoonlijke te krijgen.  

Voordelen narrowcasting 

Wat zijn de grootste voordelen voor narrowcasting van jouw horecazaak? Tijd om daar achter te komen. Het eerste voordeel is dat narrowcasting erg doelgroepgericht is. Dit heeft te maken met het feit dat het publiek altijd weer voorzien zal zijn van de juiste content op het juiste tijdstip. Door de doelgroep direct aan te spreken met op maat gemaakte content via de speciale digitale displays en bijvoorbeeld Zebrix software zal je in staat zijn om de interesse bij je doelgroep te prikkelen.  

Content tonen aan klanten

Narrowcasting geeft je ook nog eens de mogelijkheid om diverse stukken content te laten zien aan bepaalde klanten. Deze content kan promotioneel van aard zijn, maar kan ook gebruikt worden om meer informatie te geven over een bepaalde dienst. Content kan worden gepresenteerd in vele verschillende formaten, denk bijvoorbeeld aan een video.  

Zo kan je narrowcasting gebruiken om te laten zien dat het binnenkort live muziek avond wordt of er korting wordt gegeven op bepaalde drankjes in de zaak. In tegenstelling tot traditionele gedrukte media is narrowcasting veel goedkoper omdat de aanschaf van digitale displays meestal maar eenmalig is. Dit maakt het dan ook gelijk een zeer goede toevoeging voor alle horecazaken in Nederland.