Home » blog » Wordt mobiel pinnen de standaard?

Valentijn

Wordt mobiel pinnen de standaard?

Wij vinden het echt geen verrassing dat er steeds meer bedrijven zijn die kiezen voor mobiel pinnen. De kans is namelijk groot dat dat we dit in de toekomst steeds vaker zullen gaan zien.

Door mobiel pinnen is het mogelijk geworden om op een eenvoudige wijze betalingen binnen te krijgen van het bedrijf of van een klant. Dit kan gewoon draadloos, zonder dat je in de buurt hoeft te zijn van een bepaald centraal punt. Hierdoor is het een ideale investering voor de bedrijven die actief zijn op meerdere locaties of die nog wel eens onderweg willen zijn.

Middelgrote ondernemers

betaling pin mobielEen mobiel pinapparaat is eigenlijk speciaal gericht op de kleine en middelgrote ondernemers die graag op een eenvoudige manier hun betalingen willen krijgen van de klant. Ook wanneer je veel onderweg bent of bij klanten aan huis komt is het dankzij een mobiel pinapparaat een stuk eenvoudiger om dit te laten doen. Hierdoor zal je nooit meer genoodzaakt zijn om met contant geld op zak te lopen, dit is voor veel ondernemers wel handige bijzaak. Meer over pinapparaten lees je op de website van Paqar

Een ander voordeel van een mobiele pinapparaat is het feit dat je hem super makkelijk mee kunt nemen. Je kunt hem namelijk altijd weer in je broekzak stoppen De batterij gaat over het algemeen voor 500 transacties mee. Hiermee kan je jouw bedrijf echt wel meerdere dagen van een handig apparaat voorzien. Indien hij leeg is kan je hem eenvoudig opladen met een micro usb kabel.