Home » blog » Het merk omnibionta en omnibionta producten

Valentijn

Het merk omnibionta en omnibionta producten

Iedereen kan af en toe wel wat extra hulp gebruiken om je weerstand te verbeteren. Zeker als de R weer in de maand zit kan het verstandig zijn om hier supplementen voor te gebruiken. Je weerstand opkrikken met Omnibionta is een innovatieve manier omdat deze voedingssupplementen niet alleen de nodige vitamines en mineralen bevatten maar ook gepatenteerde melkfermentstammen.

OmnibiontaDe gangbare multivitaminen bezitten alle benodigde votamines en mineralen in de juiste dosering. De melkfermentstammen in Omnibionta bereiken de darmflora ongehinderd. Ze worden niet door het maagzuur aangetast vanwege een beschermende omhulling.

Het merk Omnibionta heeft verschillende producten in het assortiment, waaronder OmnibiontaDefense. De uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralen houdt je weerstand op peil en gaat vermoeidheid tegen. Een prima product dus om in het najaar te gebruiken als je weerstand wel wat extra’s kan gebruiken. Als je kinderen hebt, zorg er dan voor dat ze niet dezelfde voedingssupplementen als jij gebruiken. Omnibionta heeft special voor kinderen een junior versie ontwikkeld met vitamines D en C. Zo kan het hele gezin de juiste supplementen slikken om de weerstand op te krikken. Producten bestel je hier: www.viata.be/omnibionta-nl

Weerstand

Wanneer je niet op zoek bent om je weerstand op te krikken, maar wel meer energie wilt, dan heeft Omnibionta ook een product genaamd All Day energie in het assortiment. De ingrediënten ondersteunen de energiestofwisseling en helpen vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast is het product zo ontwikkeld dat de vitamines en mineralen gedurende de hele dag worden afgegeven. Zo profiteer je de hele dag van dit voedingssupplement.

Omnibionta heeft een unieke formule ontwikkeld om je weerstand op te krikken, een ideale aanvulling op je normale voeding.