Home » blog » Is jouw man te snel klaar in bed? Dit kun je eraan doen

Valentijn

Is jouw man te snel klaar in bed? Dit kun je eraan doen

Laten we eerlijk zijn; vrouwen zijn ook gewoon dol seks. Soms wordt er nog wel eens een beetje vreemd over gedaan en wordt er net gedaan of vrouwen er helemaal geen zin in hebben. Dit is natuurlijk niet waar.

Het is echter wel zo dat een vrouw op een andere manier van de seks geniet als een man. Bij een man gaat het niet zozeer om het voorspel en het genieten van het moment. De meeste mannen willen simpelweg gewoon seks hebben en een orgasme hebben.

Vrouwen kunnen hier soms nog wel eens een probleem mee hebben. Er zijn echter ook mannen die wel lange seks zouden willen hebben, maar het ze simpelweg gewoon niet lukt. Ze komen veel te snel klaar wanneer ze in bed liggen met een vrouw. Voor jou als vrouw is dit natuurlijk zeer vervelend. Maar kun je er ook iets aan doen? En hoe kun je hier het beste mee omgaan.

Schaamte van de man

schaamte in de slaapkamerJe kunt je er vast wel iets bij voorstellen dat het snelle klaarkomen voor de man niet iets is waar hij enorm trots op is. Sterke nog, hij zal zich hier waarschijnlijk behoorlijk voor schamen. Als je hier dus over wilt praten met je vriend, is het belangrijk om het wel een beetje subtiel aan te pakken. Ga hem bijvoorbeeld niet recht in zijn gezicht zitten uitlachen om het feit dat hij snel is klaargekomen. Maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al wel bedacht.

Werk aan verbetering in de slaapkamer

Wanneer je op een volwassen manier de dialoog aangaat met je vriend over dit onderwerp en uitlegt dat je hem graag wilt helpen, kunnen jullie samen aan verbetering werken. Je kunt leren om het vroegtijdig klaarkomen uitstellen, dit kun je trainen. Maar misschien is er wel iets anders waardoor hij slechter presteert in bed. Hij zou zomaar veel stress op het werk kunnen hebben of misschien is er iets in jullie relatie wat het dwars zit. Zaken om rekening mee te houden en als jullie hier met zijn twee├źn over praten, zal dit op termijn zeker gaan verbeteren. Stimuleer hem ook zo nu en dan en geef hem eens een complimentje over hoe goed hij het doet, dat zal hem goed doen!